top of page
Body & Soul Healing

Body and soul är en helhetshealing som verkar på fler plan. Under en session försätter jag mig i lätt trans och jobbar med tre områden.

Vanligtvis startar jag med att göra en intoning och scanna av kroppen för att känner efter om det finns blockeringar. Det kan både vara mentalt såväl som fysiskt. Denna del avslutar jag med att ge healing som löser upp och ger balans. Den sista delen inleds med att jag bjuder in andevärlden för andlig rådgivning. Oftast är det avlidna närstående som passar på att komma igenom och förmedla sig. Men det händer även att healing guider kommer igenom och låter sig tala genom mig till klienten. De förmedlar då information om helande ur sitt perspektiv och kan påvisa hur obalanser uppstått och ge andlig visdom om livssituationen.

Som vid all healing fungerar jag som en kanal för energin att verka igenom. Jag kan inte påverka hur denna energi skall arbeta eller på vilket sätt den ska märkas av för klienten. Jag kan inte heller garantera att healingen läker alla krämpor eller vilket effekt healingen får.  För de allra flesta upplevs healingen som en behaglig avslappnade stund. Somliga känner av att energin går igenom kroppen som tex rysningar, värme, kyla etc. Man kan också uppleva färger, bilder, dofter etc. Healing är en komplementär behandlingsform och ska inte ersätta traditionell medicinsk behandling. Det händer att gamla krämpor tillfälligt känns i kroppen. Jag behandlar inte cancer, epilepsi, diabetes eller andra allvarliga sjukdomar.

45 min 750:-

bottom of page