top of page
Andlig Healing

Vi inleder med att jag gör en intoning med healing av din fysiska kropp och dess energifält. Intuitivt går jag igenom dessa för att hitta eventuella blockeringar. Denna behandling går utmärkt att göra på distans då jag inte fysiskt behöver lägga händerna på mottagarens kropp. Som healer fungerar jag endast som en kanal för healingenergin att passera genom och den kan överföras på avstånd. För den som föredrar en healing med handpåläggning så utför jag sådana sessioner också.

All healing kommer från samma universella kraftkälla oavsett vad den kallas och syftet med healing är alltid att skapa läkning och harmoni för mottagaren av healingen.


En healingsession är oftast en behaglig och avslappnande upplevelse. Den kan kännas som små pirrningar/rysningar i kroppen. Man kan också känna värme/kyla etc. Healingen orsakar aldrig smärta eller lidande men det händer att gamla krämpor och känslor kortvarigt ger sig tillkänna.

Healingen verkar på flera plan såväl andligt som mentalt, känslomässigt och fysiskt. Den går dit den behövs bäst och aktiverar kroppens egen självläkningsförmåga. Jag kan alltså inte rikta healingen eller utlova vilket resultat healingen får.


Healing är ett komplement till traditionell medicin och ska aldrig ersätta denna. Jag ställer inga diagnoser och behandlar inte allvarliga sjukdomstillstånd.

30 min 500:- 

kan kombineras med Mentalt Mediumskap

bottom of page